كنترل اماكن عرضه مواد پروتئینی توسط بازرسین بهداشتی دامپزشكی مازندران در ایام نوروز
کارشناسان و بازرسین بهداشتی اداره کل دامپزشکی استان مازندران با اجرای طرحی در ایام نوروز سال 91 بر نحوه عرضه انواع فرآورده های خام دامی در سطح استان نظارت می کنند .
توصیه های اداره كل دامپزشكی استان مازندران در خصوص چگونگی تهیه ماهی قرمز سالم
اداره کل دامپزشکی استان مازندران با نزدیک شدن عید نوروز اقدام به چاپ و توزیع بیش از 30000 نسخه پمفلت بهداشتی با موضوع ماهی قرمز ، بهداشت و نگهدای آن نموده است .