طرح تشدید نظارت بر مراکز عرضه فرآورده های خام دامی توسط دامپزشکی مازندران در ایام نوروز
مدیر کل دامپزشکی استان مازندران اعلام کرد از 25 اسفند ماه سال جاری تا 14 فروردین سال 94 فعالیت اکیپ های ثابت و سیار دامپزشکی در دو نوبت صبح و عصر در قالب اجرای طرح تشدید نظارت بهداشتی دامپزشکی بر مراکز عرضه فرآورده های خام دامی به اجرا در خواهد آمد. دکتر سید حسین رضوانی عنوان کرد: در مدت اجرای این طرح بازرسین و کارشناسان بهداشتی دامپزشکی از مراکز تولید، نگهداری، بسته بندی و عرضه فرآورده های خام دامی در سطح استان شامل رستورانهای بینراهی و درون شهری،چلوکبابی ها، سردخانههای مواد پروتئینی، مراکز تولید، نگهداری و عرضه انواع گوشت سفید و قرمز، آشپزخانهها، هتلها و مهمانسراها و سایر اماکنی که از فرآورده های خام دامی برای طبخ غذا استقاده می کنند به طور مستمر بازدید خواهند نمود. وی تصریح کرد: در طول مدت اجرای این طرح، همه روزه از ساعت هشت صبح تا هشت شب تیمهای نظارتی بهداشتی دامپزشکی در سطح استان مازندران از مراکز عمومی و مراکز عرضهکننده خام دامی بازدید میکنند. مدیرکل دامپزشکی مازندران خواستار شد: شهروندان و مسافرین عزیز نوروزی به تاریخ تولید و انقضاء گوشتهای بستهبندی شده توجه و از خرید گوشت مرغ فاقد بسته بندی، گوشت قرمز فاقد مهر دامپزشکی، آلایش مرغ بدون بستهبندی و یا فرآوردههای خام دامی منجمد و غیرمنجمد با برچسب مخدوش خودداری نمایند. رضوانی با اشاره به فعال بودن ادارات دامپزشکی در ایام نوروزی خاطرنشان ساخت عموم شهروندان و مسافران نوروزی می توانند در صورت مشاهده تخلفات بهداشتی یا موارد مشکوک در بخش فرآورده های خام دامی، موضوع را در مرکز استان از طریق تلفن 1512 و سایر شهرستانها به ادارات دامپزشکی اطلاع تا اقدامات قانونی لازم بعمل آید.
نظر دهید