در بازدید مدیرکل دامپزشکی و روسای گروه های محتلف سازمان مدیریت و برنامه ریزی صورت گرفت:
آشنایی با جایگاه و وظایف حساس کارکنان دامپزشکی مازندران
در بازدید مدیرکل دامپزشکی مازندران روسای گروه های محتلف سازمان مدیریت و برنامه ریزی از کشتارگاه صنعتی طیور با جایگاه و وظایف حساس کارکنان دامپزشکی مازندران در تحقق سلامت و امنیت غذایی آشنا شدند.
به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی مازندران دکتر حمزه آقاپور کاظمی مدیرکل دامپزشکی مازندران به همراه دکتر ردایی رئیس گروه تولید، دکتر شاهبایی رئیس گروه تلفیق بودجهو مهندس منفرد رئیس گروه زیر بنایی از کشتارگاه صنعتی طیور خزرسیمرغ کردند.
این بازدید که هدف آشنایی با خدمات کارکنان دامپزشکی و همچنین تسهیل در امور تولید و رفع موانع پیش روی آن با حضور رئیس برنامه و بودجه اداره کل دامپزشکی و رئیس و کارشناسان اداره دامپزشکی شهرستان قائم شهر نیز همراه بود با بازدید از بخش های مختلف این کشتارگاه با فرآیند کشتار مرغ در کشتارگاه ها آشنا شدند.
دکتر آقاپور کاظمی در حاشیه این بازدید و با نشستی 2 ساعته به تببین و معرفی اقدامات دامپزشکی استان و نحوه نظارت آن بر فرآیند کشتار مرغ در کشتارگاه ها پرداخت و اقدامات دامپزشکی را در حوزه تولید از مزرعه تا سفره و لحظه مصرف این محصولات توسط مردم تشریح کرد.
وی همچنین به سختی و حساسیت کار نظارت بر کشتارگاه ها اشاره کرد و با تاکید بر اینکه کارکنان دامپزشکی در مسیر تامین سلامت مردم حتی اجازه یک اشتباه را ندارند گفت: برای تضمین سلامت غذایی و تامین آرامش خاطر مردم جهت استفاده از فرآورده های خام دامی مجموعه از از عوامل مختلف مانند یک زنجیر به هم پیوسته عمل می کنند که هرجای آن کارکنان دامپزشکی در حال انجام وظیفه هستند و در صورت نقصان در این زنجیره ممکن است آسیب بزرگی را برای سلامت مردم به همراه آورد از این رو یک استرس و فشار کاری همواره با کارکنان دامپزشکی وجود دارد.
همچنین در این نشست به بررسی مشکلات تولیدکنندگان و کشتارگاه ها در حوزه های زیربنایی، تجهیزات و دستورالعمل ها مطرح و به بحث و تبادل نظر پرداخته شد.
نظر دهید