عملکرد نظارتی دامپزشکی آمل در ماه مبارک رمضان
در راستای اجرای طرح تشدید نظارت بهداشتی ویژه ایام ماه مبارک رمضان، اکیپ های ثابت و سیار اداره دامپزشکی آمل ، نظارت بهداشتی بر فرآورده های خام دامی در سطح شهرستان را در دو شیفت صبح و عصر نظارت داشتند.
به گزارش اداره دامپزشکی شهرستان آمل، در راستای اجرای طرح تشدید نظارت بهداشتی ویژه ایام ماه مبارک رمضان، اکیپ های ثابت مستقر در محل اداره و سیار سطح شهرستان، نظارت بهداشتی بر فرآورده های خام دامی در سطح شهرستان را در دو شیفت صبح و عصر با انجام 506 مورد بازدید بر نحوه عرضه بهداشتی در مراکز عرضه نظارت داشتند.
دکتر غلامپور اظهار داشت: در این بازدیدهای سرزده توسط کارشناسان و بازرسان بهداشتی دامپزشکی آمل در طول ماه مبارک رمضان مقدار 23525 کیلوگرم از انواع فرآورده های خام دامی شامل گوشت مرغ و گاو و گوسفند و وانواع آلایش دامی بدلایل مختلف از جمله شرایط نامناسب نگهداری و عرضه ضبط کردند.
وی گفت از مقدار ضبط شده پس از بررسی مقدار 11525 کیلوگرم بدلیل تشخیص آلودگی توسط کارشناسان دامپزشکی بر اساس انجام آزمایشات لازم معدوم و از چرخه مصرف انسانی خارج شد.
ایشان افزود در اجرای این طرح اکیپ های عملیاتی از مراکز تولید، توزیع و عرضه مواد خام دامی تعداد 11 مورد از
واحدهای متخلف به مراجع قضایی معرفی و 6 واحد نیز پلمپ شد.
نظر دهید