آغاز طرح تشدید نظارت بهداشتی دامپزشکی مازندران بر فرآوردههای خام دامی ویژه رمضان
مدیر کل دامپزشکی مازندران از اجرای طرح کنترل و تشدید نظارت بهداشتی بر فرآوردههای خام دامی با آغاز ماه مبارک رمضان در سطح استان خبر داد.
به گزارش روابط عمومی، دکتر گلپایگانی مدیر کل دامپزشکی مازندران ضمن اعلام خبر فوق افزود ، در ادامه اجرای طرح کنترل و تشدید نظارت های بهداشتی دامپزشکی در ایام نوروز این طرح در ماه مبارک رمضان نیز با تشکیل اکیپ های ثابت و سیار دامپزشکی با حضور و انجام بازدیدهای روزانه و مشترک با سایر ادارات نظارتی بصورت سرزده در دو شیفت صبح و عصر از مراکز تحت نظارت از جمله کشتارگاه های دام و طیور، سردخانه های نگهداری مواد پروتئینی ، واحدهای بسته بندی و قطعه بندی گوشت ،مراکز عرضه ی مواد خام دامی،رستوران ها و مراکز طبخ غذا،واحدهای لبنیاتی و ... ادامه خواهد داشت.
وی هدف از اجرای این طرح را ماه مبارک رمضان توسط کارشناسان و بازرسان بهداشتی دامپزشکی ، اجرای ضوابط و دستورالعملهای بهداشتی سازمان دامپزشکی کشور با هدف اطمینان از سلامت فرآوردههای خام دامی عنوان کرد و افزود ، نظارتهای بهداشتی دامپزشکی بر امر تولید،نگهداری، توزیع ،حمل و نقل وعرضه ی فرآورده های خام دامی از جملهی مهمترین وظایف دامپزشکی در حوزه سلامت به شمار می رود و دامپزشکی در طول تمامی ایام سال با اعمال این نظارت ها در سطح واحدها با برقراری امنیت غذایی سلامت عمومی جامعه و سلامت مصرف کنندگان را تامین و تضمین می کند.
گلپایگانی در پایان از مردم خواست تا هر گونه تخلفات بهداشتی در حوزه دامپزشکی را با شماره 1512 در میان گذاشته تا اقدامات قانونی لازم در دستور کار بازرسان بهداشتی دامپزشکی قرار گیرد.
نظر دهید