رعایت اصولی ذبح بهداشتی و تولید گوشت حلال در کشتارگاها
به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی مازندران سومین جلسه آموزشی ناظرین شرعی در کشتارگاه های استان مازندران با حضور معاونین اداره کل و دکتر دستوریان رئیس شورای نظام دامپزشکی مازندران، حجت الاسلام و المسلمین عبدی مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در اداره کل دامپزشکی، روسای ادارات ستادی و ناظرین شرعی منطقه 3 در سالن اجتماعات این اداره کل برگزار گردید.
دکتر حسین زاده با توجه به اهمیت رعایت اصولی ذبح بهداشتی و تولید گوشت حلال در کشتارگاه ها گفت: همانطور که در حوزه بهداشتی و نظارتی زیر ساخت ها مهیا می شود باید تلاش کنیم تا در حوزه نظارت های شرعی و تولید گوشت حلال در کشتارگاه ها را نیز ارتقا دهیم.
وی همچنین نظارت شرعی را در کنار نظارت بهداشتی دوبال توانا دامپزشکی در تامین گوشت سالم و حلال عنوان کرد و گفت: می توان بسیاری از قوانین را بر اساس موازین شرعی و فتوا و استفساء جدید بروزرسانی کرد.
وی افزود: در تمامی کشتارگاه های سطح استان ناظرین شرعی و بهداشتی حضور فعال دارند و در صورت بروز هر گونه تخلف در خصوص کشتار غیر بهداشتی و ذبح نادرست و عدم بسته بندی و قطعه بندی مناسب مراتب از طریق اداره کل و سازمان دامپزشکی کشور پیگیری خواهد شد.
دکتر دستوریان در این جلسه ضمن تقدیر و تشکر از حجت السلام والمسلمین عبدی از برگزاری سومین دوره آموزشی ناظرین شرعی با حضور عوامل ستادی و ناظرین شرعی ابراز خوشحالی کرد و از تعامل نظام دامپزشکی و اداره کل دامپزشکی در مباحث بهداشتی و ناظرین شرعی خبر داد.
وی ادامه داد: صدور مجوزهای بهداشتی، در بحث رسیدگی به تخلفات در حوزه شرعی تعامل بسیار خوبی با اداره کل و دفتر حوزه نمایندگی ولی فقیه وجود دارد و در خصوص برخی پروانه های بهداشتی مانند پرورش سگ یا حیوانات خانگی حتما از این دفتر استعلام خواهیم گرفت.
نظر دهید