• 1397/07/29 - 13:57
  • تعداد بازدید : 976
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
مدير كل دامپزشكي مازندران در گفتگويي با باشگاه خبرنگاران جوان:

صادرات 1820 تن پای مرغ از مازندران

دکتر سید حسین رضوانی مقصد پای مرغ صادراتی از مازندران را کشورهای هنگ کنگ، میانمار و ویتنام اعلام کرد.

به گزارش روابط عمومی دامپزشكی مازندران، رضوانی در گفتگویی با باشگاه خبرنگاران جوان اظهار داشت از ابتدای سال 97 تا پایان شهریورماه مقدار 1820 تن پای مرغ بصورت فرآوری شده با انجام نمونه برداری و تائید سلامت محموله از استان مازندران به كشورهای هنگ كنگ، میانمار و ویتنام صادر شد.

وی با بیان اینكه در استان مازندران 4 واحد فعال فرآوری پای مرغ وجود دارد گفت: این واحدها با اخذ پروانه بهره برداری از دامپزشكی مازندران و با بكارگیری مسئول فنی بهداشتی پای مرغ را از كشتارگاه های صنعتی طیور استان تهیه و با فرآوری و بسته بندی پس از اخذ مجوزهای لازم از دامپزشكی مازندران نسبت به صادرات اقدام می كنند.

رضوانی در ادامه تاكید كرد، كارشناسان دامپزشكی پس از درخواست این واحدهای برای صادرات، بر اساس قوانین و مقررات از محصول نهایی نمونه برداری انجام داده و در آزمایشگاه رفرانس دامپزشكی استان بعد از انجام آزمایشات میكروبی و شیمیایی بر اساس تعاریف استانداردهای بین المللی، در صورت تائید سلامت نسبت به صدور مجوزهای لازم اقدام می كند.

مدیر كل دامپزشكی مازندران خاطرنشان ساخت با وجود كشتارگاه های صنعتی طیور در استان و تولید قابل توجه مرغ گوشتی در استان باید از این فرصت برای سرمایه گذاری و افزایش واحد‌های صنعتی فرآوری و بسته بندی پای مرغ و توسعه آن كه باعث ایجاد اشتغال و درآمدزایی می‌شود استقبال كرد و یادآور نمود ، در صورت وجود سرمایه گذار در این بخش،  دامپزشكی مازندران آماده هر گونه همكاری برای صدور مجوز خواهد بود.

گفتنی است پای مرغ حاوی بسیاری از پروتئین ها، ویتامین ها و مواد معدنی حیاتی است كه از این ماده غذایی در كشورهای آسیای شرقی بسیار استفاده شده و یكی از محبوبترین غذاها محسوب می شود تا آنجا كه برخی از پزشكان برای بیماریهای استخوانی مصرف این ماده غذایی را پیشنهاد می كنند.

  • گروه خبری : اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 1284
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید