معاون سلامت دامپزشکی مازندران: در هنگام خرید دام قربانی جهت تائید سلامت دام زنده به مامورین دامپزشکی مستقر در میادین عرضه دام مراجعه نمائید
بمنظور نظارت بر عرضه دام سالم در یک و یا دو نقطه از شهر ترجیحاً کشتارگاه دام و یا مراکز عرضه دام زنده اقدام به فروش دام قربانی گردد.
در آستانه فرا رسیدن عید قربان و نظارت کارشناسان بهداشتی دامپزشکی بر روی دام های عرضه شده جهت قربانی، معاون سلامت اداره کل دامپزشکی استان مازندران با بیان اینکه کارشناسان دامپزشکی مردم را در خرید دامهای قربانی یاری می کنند اعلام داشت از دو روز قبل از عید قربان اکیپ های ثابت دامپزشکی مستقر در میادین عرضه دام در شهرستانهای استان ضمن معاینه دام ، خریداران دام قربانی را از سلامت دام مطلع می کنند . دکتر حمید رسولی زاده در همین راستا افزود بمنظور کنترل و نظارت دقیق با شهرداریها مکاتبه شده تا از عرضه دام زنده در جاهای مختلف شهر جلوگیری و بمنظور نظارت بر عرضه دام سالم در یک و یا دو نقطه از شهر ترجیحاً کشتارگاه دام و یا مراکز عرضه دام زنده اقدام به فروش دام قربانی گردد. وی از شهروندان خواست هشدارهای بهداشتی دامپزشکی را جدی بگیرند و در تامین سلامت خود و خانواده خود با مامورین دامپزشکی مستقر در میادین عرضه دام همکاری لازم را داشته باشند. رسولی زاده تاکید نمود در روز عید قربان نیز کلیه ادارات دامپزشکی شهرستانهای استان با حضور کارشناسان دامپزشکی و روحانی ناظر شرعی آماده ارائه خدمات به شهروندان بوده و هم استانیهای عزیز می توانند با تماس با ادارات دامپزشکی پاسخ سوالات بهداشتی و شرعی خود را دریافت نمایند. وی خاطرنشان ساخت گوشت باید 24 ساعت در دمای معمولی یخچال ( صفر تا چهار درجه سانتیگراد) نگهداری و سپس مصرف گردد. معاون سلامت دامپزشکی استان با اشاره به بیماریهای مشترک بین انسان و حیوان نظیر تب کیمه کنگو و ... گفت: کشتارگاه های دام استان در روز عید قربان نیز بصورت رایگان دام های را قربانی و لاشه را بعد از بازرسی توسط کارشناس حاضر در کشتارگاه تحویل صاحب می نمایند . لذا درخواست میگردد در روز عید قربان نیز به کشتارگاه دام مراجعه تا با حضور کارشناس دامپزشکی و روحانی ناظر شرعی ، دام قبل از کشتار معاینه و سپس گوشت استحصالی نیز بازرسی بهداشتی گردیده تا با مصرف گوشت سالم از انتقال بیماریها جلوگیری شده و شاهد ارتقاء سطح بهداشت عمومی جامعه باشیم .
نظر دهید