ممیزی یک واحد کارخانه تولید کنسرو توسط بازرسان سازمان دامپزشکی برای دریافت کد EC
مدیر کل و معاون دفتر نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی به همراه مدیر کل دامپزشکی استان مازندران ، یک واحد کارخانه کنسرو ماهی در استان را برای دریافت کد اتحادیه اروپا ممیزی کردند.
به گزارش روابط عمومی دامپزشکی مازندران ، بنا به درخواست متصدی یک واحد کارخانه کنسرو ماهی برای دریافت کد EC دکتر سامد برومند فر مدیر کل ، دکتر مجید مختاری معاون دفتر نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی سازمان دامپزشکی کشور به همراه دکتر محمد حسن گلپایگانی مدیر کل دامپزشکی استان مازندران با حضور در غرب استان از این واحد تولیدی بازدید و کارخانه را از نظر مواردی از قبیلGMP واحد و نحوه پیادهسازی سیستم HACCP، بررسی مستندات، رعایت و بهکارگیری الزامات و قوانین بینالمللی مورد بازرسی و ممیزی قرار دادند.
دکتر گلپایاگانی در مورد صدور کد اتحادیه اروپا (EC اظهار داشت، به منظور نظارت، ردیابی زنجیره تولید از ابتدا تا انتهای تولید محصول و در راستای اثربخشی و ارزش افزوده بر محصولات تولیدی همراه با رعایت قوانین بینالمللی واحدهای فرآوری و بستهبندی محصولات فرآورده های خام دامی ، کارشناسان و ممیزان رسمی سازمان دامپزشکی اقدام به ممیزی از واحدهای درخواست کننده می نمایند و در صورت احراز شرایط، پروانه بهداشتی با کد اتحادیه اروپا(EC) برای آن دسته از واحدها صادر میشود.
وی تصریح کرد: کد EC کد بهداشتی بینالمللی است که با أخذ آن از سازمان دامپزشکی ، تولیدکننده مجاز به صادرات محصولات خود به کشورهای اروپایی میشود.
گفتنی است این واحد در زمان بازدید کارشناسان غیر فعال بوده است.
نظر دهید