نظارت بهداشتی دامپزشکی مازندران بر نحوه تولید و توزیع فرآورده های خام دامی در تعطیلات نوروزی 1401
مدیر کل دامپزشکی استان مازندران از تشکیل اکیپ های ثابت و سیار دامپزشکی مازندران در تعطیلات نوروزی 1401 خبر داد.
به گزارش روابط عمومی ، دکتر محمد حسن گلپایگانی مدیر کل دامپزشکی استان در جلسه ستاد تسهیلات سفرهای نوروزی دامپزشکی مازندران با محوریت کنترل نظارت های بهداشتی دامپزشکی در این ایام اظهار داشت ، خدمات بهداشتی دامپزشکی در نوروز 1401 را با توجه به احتمال افزایش مسافرین نوروزی با تشدید اقدامات بهداشتی - نظارتی در تولید و تامین ، نگهداری و توزیع فرآورده های خام دامی در سطح استان به صورت ویژه در دستور کار قرار خواهیم داد.
وی با بیان اینکه برقراری کشیک های نوروزی باید با کیفیت خدمات همراه باشد خاطرنشان کرد، اکیپ های عملیاتی و واکنش سریع دامپزشکی در ستاد و کلیه شهرستانها تشکیل و به صورت آنی و سرزده از 15 اسفند ماه برای حفظ سلامت مصرف کنندگان با مراجعه به مراکز تولید ، نگهداری و توزیع فرآورده های خام دامی بر نحوه تولید و توزیع این محصولات نظارت بهداشتی دارند.
مدیر کل دامپزشکی استان مازندران تاکید کرد ، بازرسان بهداشتی دامپزشکی در راستای اجرای این طرح که تا 15 اردیبشهت 1401 به مدت ۲ ماه ادامه خواهد داشت کلیه مراکز تولید، نگهداری و توزیع فرآورده های خام دامی شامل سردخانه های نگهداری مواد پروتئینی، کشتارگاه های دام و طیور، رستوران ها، هتل ها، مجمتمع های تفریحی داخل شهری و بین راهی، آلاچیق داران و کلیه مراکزی که به نوعی با فرآورده های خام دامی خدمات به مسافرین نوروزی می دهند را مورد بازرسی قرار خواهند داد.
گلپایگانی در پایان به افرادی سودجو که سلامت مردم را تهدید می کنند هشدار داد دامپزشکی مازندران با تشدید اقدامات نظارتی در این ایام با متخلفان بهداشتی به شدت برخورد قانونی بعمل خواهد آورد و از شهروندان خواست تا هر گونه تخلفات بهداشتی در حیطه وظایف دامپزشکی را با ادارات دامپزشکی و یا به صورت شبانه روزی از طریق سامانه پاسخگویی 1512 در میان گذاشته تا اقدامات لازم بعمل آید.
نظر دهید