• 1400/12/25 - 00:35
  • تعداد بازدید : 1189
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

کشتار غیر مجاز دام و فرآورده ها خام دامی فاسد، خط قرمز دامپزشکی

بازدید مشترک اداره دامپزشکی و اداره صمت و مرکز بهداشت شهرستان جویبار از مراکز عرضه فرآورده های خام دامی و رستوران ها و کبابی های سطح شهرستان صورت پذیرفت.

به گزارش روابط عمومی دامپزشکی جویبار در طی بازدید مشترک اداره دامپزشکی و اداره صمت و مرکز بهداشت جویبار در راستای اجرای طرح تشدید نظارت بهداشتی از مراکز عرضه فرآورده های خام دامی، تعداد دو راس گوسفند در حال کشتار غیرمجاز در حاشیه خیابان از یک واحد قصابی شناسایی و مقدار ۳۴ کیلو گرم آلایش دامی فاسد از یک واحد کبابی ضبط و معدوم سازی گردید.

دکتر جمشیدی رئیس اداره دامپزشکی شهرستان جویبار بیان نمود: با توجه به اینکه کشتار دام در کشتارگاه های دام و تحت نظر کارشناسان دامپزشکی و روحانیون مستقر در کشتارگاه های دام تضمین کننده سلامت لاشه های کشتار شده از لحاظ بهداشت و حلیت می باشد اما نباید از همکاری همشهریان در این راستا غافل بود.
در ادامه جمشیدی تاکید نمود؛ همشهریان گرامی گوشت مصرفی خانوار خود را از مراکز معتبر عرضه فرآورده خام دامی و با مشاهده مهر و تگ بر روی لاشه ها تهیه نمایند و در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی در خصوص عدم رعایت موارد بهداشتی دامپزشکی با شماره تماس ۱۵۱۲ تماس حاصل تا با اطلاع به بازرسان دامپزشکی از تکرار آن جلوگیری نمایند چرا که باز خورد این عمل نقش موثری در حفظ سلامت جامعه و اصلاح عملکرد قصابانی که اقدام به کشتار غیر مجاز و غیر بهداشتی می کنند که خود تهدید علیه بهداشت عمومی محسوب می گردد را در بر دارد.

شایان ذکر است فرآورده خام دامی فاسد کشف شده ضبط و معدوم و پرونده واحدهای متخلف به مراجع قضایی ارسال گردید.

  • گروه خبری : اخبارشهرستان صفحه اصلی,شهرستان جویبار
  • کد خبر : 282823
کلمات کلیدی
mazandaran ostan

mazandaran ostan

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید