• 1401/04/21 - 12:01
  • تعداد بازدید : 1384
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
توسط بازرسان بهداشتی دامپزشکی مازندران در عید قربان صورت گرفت :

بازرسی و معاینه 11549 راس دام زنده برای قربانی

مدیر کل دامپزشکی استان مازندران از معاینه و بازرسی 11549 راس دام و 1804 راس لاشه دام قربانی شده توسط کارشناسان دامپزشکی در عید قربان سال 1401 خبر داد.

00:00
00:00
دانلود

به گزارش روابط عمومی ، دکتر محمد حسن گلپایگانی مدیر کل دامپزشکی مازندران با قدردانی از اقدامات بهداشتی بازرسان و کارشناسان دامپزشکی مازندران که در ایام عید سعید قربان با تشکیل اکیپ های ثابت و سیار سلامت دام و لاشه دامهای قربانی را تائید کردند اعلام کرد ، در روزهای قبل از عید قربان 81 اکیپ های عملیاتی دامپزشکی در میادین موقت عرضه دام با معاینه 11549 راس دام سلامت دامها را برای قربانی کردن تائید نمودند.

وی در ادامه با اشاره به برقراری اکیپ های ثابت دامپزشکی متشکل از کارشناسان و روحانیون ناظر شرعی که با استقرار در ادارات دامپزشکی شهرستانها و کشتارگاه های دام سلامت و حلیت لاشه ها را تائید می کردند از بازرسی صحی 1735 راس گوسفند ، 67 راس بز و 2 راس گاو در مجموع 1804 راس لاشه دام قربانی شده را در روز عید قربان خبر داد و افزود ، از این تعداد 4 لاشه بدلیل تشخیص بیماری ، غیر قابل مصرف تشخیص داده و از چرخه مصرف حذف گردید.

گلپایگانی در ادامه افزود بازرسان بهداشتی دامپزشکی تعداد 12 راس گوسفند و 4 راس بز را بعد از معاینه ، بازرسی و اقدام اصلاحی اجازه مصرف دادند.

 وی وزن لاشه های ضبط شده را 139 کیلوگرم اعلام کرد و از شهروندانی که به توصیه های بهداشتی دامپزشکی توجه نموده و دام خود را در محل کشتارگاه تحت نظارت بهداشتی دامپزشکی ذبح کردند تشکر نمود.

 مدیر کل دامپزشکی مازندران ضبط تعداد 130 کبد( جگر ) ، 244 ریه و 19 کلیه دام های قربانی شده را از دیگر عملکرد بازرسان بهداشتی دامپزشکی در روز عید قربان اعلام کرد و افزود به تعداد 193 کبد نیز به دلیل آلودگی های انگلی پس از اصلاح اجازه مصرف داده شد.

  • گروه خبری : اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 288256
کلمات کلیدی
mazandaran ostan

mazandaran ostan

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه