دوشنبه 10 آذر 1404

flag
  • 1404/05/26 - 12:10
  • تعداد بازدید : 14
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی دامپزشکی مازندران:

بیش از 770 راس دام زنده و لاشه مورد بازرسی قرار گرفت

دکتر پیام عطایی رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی دامپزشکی مازندران از اجرای طرح نظارت بهداشتی دامپزشکی بر تامین گوشت مورد نیاز ایام اربعین حسینی خبر داد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی مازندران؛ در آستانه ایام اربعین حسینی و به منظور صیانت از سلامت غذایی عزاداران حسینی، طرح تشدید نظارت های بهداشتی بر مراکز عرضه، حمل و نقل و ذبح دام اجرا شد.

دکتر پیام عطایی رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی دامپزشکی مازندران در این رابطه اعلام کرد: با هدف تضمین سلامت گوشت مصرفی در این ایام، تیم‌های نظارتی این اداره کل، بازرسی‌های خود را در تمامی کشتارگاه‌های استان، مراکز بسته‌بندی و نقاط عرضه گوشت تشدید کرده‌اند.

وی به آمارهای این نظارت ها اشاره کرد و افزود: از آغاز اجرای این طرح تاکنون، 415 راس دام زنده و 359 لاشه (گاو، گوسفند و بز) مورد بازرسی قرار گرفته‌اند.

عطایی در ادامه تصریح نمود: در جریان این بازرسی‌ها، 26 راس لاشه که امکان اصلاح داشته پس از حذف قسمت های لازم به چرخه مصرف برگشت و 54 کیلوگرم که فاقد شرایط بهداشتی لازم و غیرقابل مصرف تشخیص داده شد، ضبط و به صورت بهداشتی معدوم گردید.

رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی دامپزشکی مازندران همچنین به بازرسی اندام های داخلی نیز اشاره کرد و خاطرنشان ساخت: علاوه بر این، 190 عدد از اندام‌های دامی نظیر کلیه، جیگر، کبد و ریه که غیرقابل مصرف تشخیص داده شد ضبط گردید. شایان ذکر است این طرح با 23 اکیپ ثابت و 48 اکیپ سیار با حضور 128 نفر از ناظرین شامل دکتر دامپزشک، بازرس گوشت و ناظر شرعی در 20 شهرستان استان مازندران برگزار شد.

  • گروه خبری : گروه های مطالب,اخبارشهرستان صفحه اصلی,اخبار اسلایدر,گروه خبری
  • کد خبر : 344145
کلمات کلیدی
admin ادمین مازندران

admin ادمین مازندران

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب
گفتگوی آنلاین

سامانه گفتگوی آنلاین سازمان دامپزشکی کشور