معاون بهداشت و پیشگیری سازمان دامپزشکی کشور؛
تامین بهموقع نیازهای غذای سالم و بهداشتی مردم اولویت اصلی ماست
نشست فوقالعاده شورای هماهنگی مدیران اداره کل دامپزشکی استان مازندران با هدف بررسی اقدامات در شرایط بحران با حضور معاون بهداشت و پیشگیری سازمان دامپزشکی کشور، مدیران ستادی و استانی برگزار شد و طی آن بر اجرای صحیح اقدامات ابلاغی مورد نیاز دامپزشکی در شرایط بحران تاکید شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سازمان دامپزشکی کشور به نقل از روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان مازندران، دکتر سید سعید حسینی معاون بهداشت و پیشگیری سازمان دامپزشکی کشور طی سفری یک روزه به استان مازندران آخرین وضعیت خدمات دامپزشکی در حوزه نظارت بر فرآیند تولید را بررسی کرد.
معاون بهداشت و پیشگیری سازمان دامپزشکی کشور در نشست فوقالعاده شورای هماهنگی مدیران اداره کل دامپزشکی استان مازندران که با حضور دکتر سید حسین رضوانی مدیرکل حوزه ریاست سازمان دامپزشکی کشور، مدیرکل، معاونین و روسای ستادی اداره کل دامپزشکی به صورت حضوری و روسای شهرستان به صورت وبیناری برگزار شد بر اجرای دستور العمل اقدامات دامپزشکی در شرایط بحران تاکید کرد.
وی با اشاره به ظرفیت تولیدات دامی در استان مازندران گفت: استان مازندران به عنوان یک استان پیشرو در تولید فرآورده های خام دامی به ویژه در صنعت طیور جایگاه متفاوت و مهم را نسبت به سایر استان ها دارد لذا باید اقدامات لازم برای حفظ این میزان تولیدات و همچنین افزایش تولیدات در شرایط فعلی در اولویت قرار گیرد.
حسینی با تاکید بر اینکه تامین بهموقع نیازهای غذایی مردم از دغدغه های اصلی است اظهار داشت: وظایف ذاتی دامپزشکی، بهداشتی و پیشگیری از بیماریهاست، اما نقش آن در حوزه غذای مردم و فرآوردههای خام دامی بسیار تاثیرگذار است لذا باید حساسیت مضاعفی به این حوزه داشت و نظارتها بر مراکز تولیدی، اماکن نگهداری، ناوگان حملونقل دام و فرآوردهها، سردخانههای نگهداری مواد پروتئینی (خصوصاً انبارها)، مراکز عرضه، کشتارگاهها و سایر اماکن مرتبط را بهطور چشمگیری افزایش داد.
وی همچنین تصریح کرد: روسا و همکاران شهرستانی پایش بیماریها را با حساسیت و دقت بسیار بیشتری دنبال کنند تا از مطرحشدن بیماریهای خاص در حوزه دام و طیور و ایجاد نگرانی برای مردم جلوگیری شود.
بنا به این گزارش دکتر حسینی در جلسه مدیریت ساماندهی مزارع مرغ گوشتی که با حضور دکتر مومنی رئیس سازمان جهاد کشاورزی برگزار شد؛ مشکلات موجود در واحدهای پرورش مرغ گوشتی را بررسی و در خصوص صدور مجوزهای لازم جهت افزایش توان تولید در استان دستورات لازم را صادر کرد.
وی همچنین با حضور در یکی از کشتارگاه های طیور استان مازندران ضمن بررسی آخرین روند کشتار طیور و میزان تولیدات یکی از زنجیره های تولیدی گفت: کشتارگاهها و سردخانهها علاوه بر تامین، سلامت و تحویل بهموقع محصولات به مردم، نقشی مهمی در حفظ بهداشت عمومی و تأمین امنیت غذایی کشور دارند.
نظر دهید