دوشنبه 10 آذر 1404

flag
  • 1404/06/12 - 10:47
  • تعداد بازدید : 1
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

آغاز واکسیناسیون رایگان ۵۴ هزار رأس دام در میاندورود علیه تب برفکی

دکتر حمیدرضا جمشیدی از آغاز فاز اول طرح واکسیناسیون رایگان بیماری تب برفکی در جمعیت دامی شهرستان میاندورود خبر داد و بر لزوم همراهی کامل دامداران برای موفقیت این طرح ملی تأکید کرد.

به گزارش روابط عمومی اداره دامپزشکی شهرستان میاندورود، فاز اول واکسیناسیون رایگان علیه بیماری خطرناک تب برفکی در این شهرستان آغاز شد.

دکتر حمیدرضا جمشیدی، رئیس اداره دامپزشکی میاندورود، با اعلام این خبر گفت: این طرح در راستای وظایف ذاتی اداره دامپزشکی و به منظور ارائه خدمات مؤثر به دامداران زحمتکش و پیشگیری از خسارات اقتصادی ناشی از بیماری تب برفکی آغاز شده است.

وی افزود: با همت کارشناسان و اکیپ های مبارزه با بیماری های دامی این اداره، واکسیناسیون علیه این بیماری در جمعیت هدفی بالغ بر ۴۵ هزار رأس دام سبک و 9 هزار رأس دام سنگین در سطح شهرستان انجام خواهد پذیرفت.

دکتر جمشیدی در پایان با قدردانی از همکاری های قبلی دامداران، بر لزوم همکاری بیشتر آنان برای اجرای هرچه موفق‌تر این طرح تأکید کردو اظهار داشت: موفقیت این واکسیناسیون و ایمن‌سازی گله‌های دامی در گرو همراهی و همکاری کامل تمامی دامداران محترم است. از همه عزیزان تقاضا داریم با فراهم کردن شرایط لازم برای حضور به موقع کارشناسان در دامداری‌ها و ارائه اطلاعات صحیح، ما را در این مسیر یاری کنند تا بتوانیم گامی بلند در جهت حفظ سلامت دام ها و تضمین امنیت غذایی جامعه برداریم.

  • گروه خبری : گروه های مطالب,اخبارشهرستان صفحه اصلی,اخبار اسلایدر,گروه خبری,شهرستان میاندورود
  • کد خبر : 344674
کلمات کلیدی
admin ادمین مازندران

admin ادمین مازندران

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب
گفتگوی آنلاین

سامانه گفتگوی آنلاین سازمان دامپزشکی کشور