متن استاتیک شماره 26 موجود نیست متن استاتیک شماره 32 موجود نیست
متن استاتیک شماره 27 موجود نیست
  • 1402/12/19 - 10:53
  • تعداد بازدید : 1319
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
مدیرکل دامپزشکی مازندران:

اجرای طرح تشدید کنترل و تشدید نظارت های بهداشتی دامپزشکی ویژه ایام نوروزی و ماه مبارک رمضان با 84 اکیپ به صورت روزانه

مدیرکل دامپزشکی مازندران از اجرای طرح تشدید کنترل و تشدید نظارت های بهداشتی دامپزشکی ویژه ماه مبارک رمضان و ایام نوروز 1403 خبرداد و گفت: در این طرح 84 اکیپ به مدت یک ماه از کلیه مراکز، تولید، نگهداری و توزیع فراورده‌های خام دامی بازدید می کنند.

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان مازندران آقاپور کاظمی در راستای اجرای دستورالعمل سازمان دامپزشکی کشور در خصوص کنترل و تشدید نظارت های بهداشتی دامپزشکی بر مراکز تولید ، نگهداری و عرضه فرآورده های خام دامی در ایام نوروز ۱۴۰3 و ماه مبارک رمضان 4 اکیپ نظارتی و 84 اکیپ بازرسی شهرستانی به صورت روزانه در اجرای این طرح شرکت می کنند که در این بین 42 اکیپ به صورت ثابت و 42 اکیپ به صورت سیار آماده خدمت به مردم عزیز استان هستند.

سرپرست اداره کل دامپزشکی مازندران با اشاره به اینکه سلامتی مردم و تامین غذای سالم از خطوط قرمز و وظیفه اصلی سازمانی ماست تاکید کرد: در اجرای بازرسین اداره کل و شهرستانی با دقت نظر و حساسیت بالا کار خود را انجام می دهند و با کوچکترین اقدام خلافی که مغایر با قانون و دستورالعمل های سازمانی باشد برخورد خواهند کرد.

 وی تصریح کرد: در این طرح باید کلیه مراکز، تولید، نگهداری و توزیع فراورده‌های خام دامی سردخانه‌های مربوطه، کشتارگاه‌های دام و طیور، رستوران‌ها هتل‌ها مجتمع‌های تفریحی داخل شهری و بین‌راهی آلاچیق داران و کلیه مراکزی که به‌نوعی با فرآورده‌های خام دامی خدمات به مسافرین نوروزی می‌دهند و خودروهای ویژه حمل فرآورده‌های خام دامی مورد بازرسی مشترک قرار گیرند.

دکتر حمزه آقاپور کاظمی در پایان با اشاره به موقعیت ویژه استان مازندران به لحاظ توریستی بودن و حضور مسافران در ایام نوروز از شهروندان و مسافران محترم درخواست کرد علاوه بر اینکه فراورده‌های خام دامی را از مراکز عرضه  معتبر و تحت نظارت دامپزشکی تهیه کنند و هرگونه تخلف در عرضه خام دامی را به سامانه 1512 اطلاع‌رسانی نموده تا در اسرع وقت توسط کارشناسان اداره کل دامپزشکی موردبررسی قرار گیرد.

شایان‌ذکر است طرح تشدید نوروزی و ماه مبارک رمضان برحسب دستورالعمل سازمان دامپزشکی کشور و با توجه به تقارن ایام نوروز و ماه مبارک رمضان تاپایان ماه مبارک رمضان در دو نوبت و کاری از ساعات 8 الی 14 و 14 الی 20 ادامه دارد.

 

  • گروه خبری : اخبارشهرستان صفحه اصلی,اخبار شهرستان ها,شهرستان گلوگاه,شهرستان بهشهر ,شهرستان نکا,شهرستان ساری - میاندرود,شهرستان جویبار,شهذستان سیمرغ,شهرستان قائمشهر,شهرستان سوادکوه شمالی,شهرستان سوادکوه,شهرستان بابل ,شهرستان آمل,شهرستان بابلسر - فریدونکنار,شهرستان محمودآباد ,شهرستان نور,شهرستان نوشهر,شهرستان چالوس - کلاردشت,شهرستان تنکابن - عباس آباد ,شهرستان رامسر ,اخبار اسلایدر,گروه خبری,شهرستان میاندورود
  • کد خبر : 316130
کلمات کلیدی
admin ادمین مازندران

admin ادمین مازندران

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

متن استاتیک شماره 28 موجود نیست
متن استاتیک شماره 30 موجود نیست متن استاتیک شماره 29 موجود نیست
گفتگوی آنلاین

سامانه گفتگوی آنلاین سازمان دامپزشکی کشور