بازرسی مستمر دامپزشکی از کانون سلامت شیر خام در آمل
در ادامه برنامههای نظارتی مستمر برای ارتقای سلامت محصولات لبنی، کارشناسان اداره دامپزشکی شهرستان آمل از سکوی دریافت شیر خام یکی از واحدهای فعال در شهرک صنعتی امام زاده عبدالله بازدید به عمل آورده و فرآیند کنترل کیفی این ماده غذایی اساسی را مورد ارزیابی دقیق قرار دادند.
به گزارش روابط عمومی اداره دامپزشکی شهرستان آمل، حمید رسولی زاده، رئیس این اداره با اعلام این خبر گفت: در راستای تضمین سلامت فرآوردههای خام دامی و صیانت از سلامت شهروندان، تیمهای نظارتی دامپزشکی به صورت مداوم و برنامهریزی شده از مراکز تولید، جمعآوری و توزیع این محصولات بازدید میکنند.
رسولی زاده در تشریح جزئیات این بازدید افزود: در این گشت نظارتی، همکاران واحد نظارت بر مواد غذایی این اداره از سکوی دریافت شیر خام یکی از واحدهای لبنی مستقر در شهرک صنعتی امام زاده عبدالله بازدید کردند.
رئیس اداره دامپزشکی آمل خاطرنشان کرد: در این بازدید، فرآیند دریافت شیر خام از دامداران، کنترلهای بهداشتی اولیه شامل بررسی دمایی، ظاهری و شیر ورودی، رعایت اصول بهداشتی در نگهداری و توزین، و همچنین پایش سلامت و بهداشت پرسنل و محیط مورد ارزیابی دقیق قرار گرفت.
وی با بیان اینکه شیر خام سالم، اولین و حیاتیترین حلقه در زنجیره تولید محصولات لبنی سالم است، تصریح کرد: نظارت بر این حلقه با حساسیت بسیار بالا در دستور کار این اداره قرار دارد تا از ورود هرگونه ماده غذایی غیراستاندارد و ناسالم به چرخه تولید و مصرف جلوگیری به عمل آید.
نظر دهید