بایدها و نبایدها برای خرید و نگهداری ماهی قرمز؛
اداره کل دامپزشکی استان مازندران ضمن تبریک فرا رسیدن سال نو و آرزوی سلامتی برای هموطنان عزیز، با ارائه توصیه های بهداشتی در خصوص خرید و نگهداری ماهی قرمز از شهروندان خواست برای حفظ سلامت خود به آن نکات توجه کنند.

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان مازندران ضمن تبریک فرا رسیدن سال نو و آرزوی سلامتی برای هم استانی های عزیز، توصیه مینماید که در خرید و نگهداری ماهی قرمز به نکات بهداشتی ذیل توجه کنند:
توصیه های بهداشتی هنگام خرید ماهی قرمز؛
- ماهی قرمز از مراکز عرضه مجاز تهیه شود و از خرید ماهی از دست فروشان و دوره گردها اکیداً خودداری شود.
- مراکز عرضه مجاز شامل واحدهای صنفی عرضه ماهیان زینتی و اماکن تعیین شده توسط شهرداری ها با هماهنگی اداره دامپزشکی می باشند.
- درهنگام خرید، از تماس مستقیم و حفاظت نشده با ماهی و آب حمل خودداری شود.
- حتی الامکان از ظروف یکبار مصرف جهت حمل و جابجایی ماهی از منزل استفاده شود.
- از خرید ماهیان بیمار و بیحال با علائم شنای غیرفعال، فاقد رنگ شفاف و دارای لکه بر روی پوست بدن خودداری شود.
توصیههای بهداشتی نگهداری ماهی قرمز
- پس از انتقال ماهی به منزل، بلافاصله نسبت به تعویض آب اقدام نموده و ماهیها به ظروف از قبل آماده شده منتقل شوند. ظروف حمل یکبار مصرف در کیسه زباله سربسته قرارگیرد. آب حمل و آب تعویضی ماهی مستقیماً در شبکه فاضلاب تخلیه شود و از ریختن آن در معابر عمومی خودداری شود.
- باتوجه به لزوم تعویض آب ماهیان خریداری شده، حداقل ۲۴ ساعت قبل از خرید، ظرف نگهداری ماهی آماده شود.
نظر دهید