چهارشنبه 06 خرداد 1405

flag
  • 1405/01/08 - 13:12
  • تعداد بازدید : 12
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

برخورد قاطع دامپزشکی بابل با متخلفان بهداشتی؛ پلمپ واحدهای متخلف در شهرستان

کارشناسان نظارت بر بهداشت اداره دامپزشکی شهرستان بابل با اجرای بازرسی‌های تخصصی، از یک واحد مرغ‌فروشی متخلف بازدید کردند که به دلیل تکرار تخلفات بهداشتی، این واحد پلمپ و محصولات فاقد شرایط بهداشتی ضبط و معدوم گردید.

به گزارش روابط عمومی اداره دامپزشکی شهرستان بابل، مهدی کریم‌پور، رئیس اداره در راستای نظارت مستمر بر فرآورده‌های خام دامی و ارتقای سطح سلامت عمومی، کارشناسان این اداره حین بررسی‌های میدانی از یک واحد مرغ‌فروشی در سطح شهرستان، متوجه تخلفات بهداشتی جدی و تکراری شدند.

وی افزود: بلافاصله اقدامات قانونی و نظارتی جهت حفظ سلامت شهروندان آغاز گردید و کارشناسان نظارت بر بهداشت با هماهنگی مقام محترم قضایی، ضمن نمونه‌برداری از سایر فرآورده‌های خام دامی موجود در واحد، ۱۵۰ کیلوگرم شنیسل سینه مرغ فاقد شرایط بهداشتی را ضبط و نسبت به معدوم‌سازی آن به روش اصولی اقدام کردند و به دلیل تکرار تخلف و بی‌توجهی به هشدارهای قبلی، واحد صنفی متخلف پلمپ و بنر تخلف بهداشتی بر سر درب آن نصب شد.

رئیس اداره دامپزشکی شهرستان بابل با تأکید بر لزوم رعایت دقیق اصول بهداشتی توسط واحدهای صنفی، اظهار داشت: با تکرار تخلفات بهداشتی در برخی واحدهای عرضه فرآورده‌های دامی، منجر به پلمپ، نصب بنر تخلف بهداشتی و پیگرد قانونی خواهد شد.

وی در ادامه با ارائه توصیه‌های بهداشتی به شهروندان افزود: از همه مردم عزیز نیز خواهشمندیم از خرید محصولات فاقد نشان سلامت خودداری نمایند. همیشه و در هر زمان به مهر و امضای دامپزشکی روی محصولات دامی توجه کنید و از خرید مرغ و فرآورده‌های مرغی بدون تاریخ تولید و انقضا خودداری نمایید.

  • گروه خبری : اخبارشهرستان صفحه اصلی,شهرستان بابل ,اخبار اسلایدر,گروه خبری
  • کد خبر : 352306
کلمات کلیدی
admin ادمین مازندران

admin ادمین مازندران

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب
گفتگوی آنلاین

سامانه گفتگوی آنلاین سازمان دامپزشکی کشور