• 1400/05/10 - 14:19
  • تعداد بازدید : 1303
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

تولید مرغ گوشتی B+ در مازندران

مدیر کل دامپزشکی مازندران از پرورش مرغ گوشتی نژاد آرین در برخی از واحدهای پرورش خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دامپزشکی مازندران ، دکتر محمد حسن گلپایگانی در جلسه ساماندهی پرورش مرغ گوشتی نژاد آرین و تولید مرغ B+ در مازندران اظهار داشت ، نظر به تصمیم ستاد تنظیم بازار و به منظور تامین مرغ مورد نیاز کشور و استان به برخی واحدهای گوشتی تا پایان سال 1400 اجازه داده می شود نسبت به تولید مرغ گوشتی با نژاد آرین جهت تامین مرغ مصرفی مورد نیاز کشور اقدام کنند.

مدیر کل دامپزشکی مازندران در ادامه گفت ، دامپزشکی با همکاری نظام دامپزشکی استان پس از انجام بازدید کارشناسی ، بررسی و ارزیابی خطر برای واحدهای پرورش دامی اطراف اجازه جوجه ریزی نژاد آرین را صادر می کند.

گلپایگانی از انجمن همیاری کشتارگاه های استان خواست تا زمینه را برای بسته بندی مرغ گوشتی B+ فراهم نمایند تا با معرفی این محصول به بازار ،مرغ مصرفی مورد نیاز بازار نیز تامین گردد.

گفتنی است بر حسب گرید بندی کشتارگاه های صنعتی طیور استان توسط سازمان دامپزشکی کشور پیش از این گرید A+  ، A  و B  در مراکز عرضه در حال فروش بودند که مرغ گوشتی با نژاد آرین با ویژگی B+   عرضه خواهد شد.

  • گروه خبری : اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 276057
کلمات کلیدی
mazandaran ostan

mazandaran ostan

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه