یکشنبه 15 شهریور 1405

flag
  • 1405/06/03 - 15:59
  • تعداد بازدید : 10
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

حذف بهداشتی فرآورده های دامی غیرقابل مصرف در تنکابن و عباس آباد

رئیس اداره دامپزشکی شهرستان تنکابن از اجرای طرح مشترک با شبکه بهداشت در مراکز عرضه فرآورده های خام دامی دو شهرستان خبر داد و گفت: در این طرح، بر اصول نگهداری در زنجیره سرد و آموزش نیروهای صنفی تأکید شد و محموله ای از محصولات فاسد و تاریخ گذشته از چرخه مصرف خارج گردید.

به گزارش روابط عمومی اداره دامپزشکی شهرستان تنکابن، سید مرتضی حاتمی، رئیس این اداره، در تشریح آخرین اقدامات بهداشتی این اداره اظهار داشت: کارشناسان دامپزشکی شهرستانهای تنکابن و عباس آباد به همراه کارشناسان شبکه بهداشت، با حضور در واحدهای عرضه فرآورده های خام دامی، ضمن ارزیابی دقیق شرایط نگهداری و توزیع محصولات، نکات کلیدی بهداشتی را به مدیران و پرسنل این مراکز آموزش دادند.

 

 

حاتمی با اشاره به حساسیت فرآورده های خام دامی به دما و زمان، افزود: رعایت زنجیره سرد از زمان تولید تا مصرف، مهمترین ضامن سلامت این مواد است. در این بازدیدها، تأکید ویژه ای بر کنترل دمای یخچال ها، زمان بندی عرضه و جلوگیری از شکست زنجیره سرد داشتیم و تذکرات لازم را به واحدهای صنفی ارائه شد.

 

 

وی خاطرنشان کرد: در جریان این بررسی مشترک، کارشناسان با استفاده از معیارهای ارگانولپتیکی (ظاهری، بویایی و چشایی)، مقدار ۱۵۰ کیلوگرم از فرآورده های خام دامی را که شامل گوشت، مرغ و مواد پروتئینی فاسد، تاریخ گذشته یا با کیفیت نامناسب بودند، شناسایی و نسبت به حذف بهداشتی آنها اقدام کردند. این محموله بلافاصله از سطح فروشگاه ها جمع آوری و به مراکز امحا انتقال داده شد تا خطری برای سلامت شهروندان نداشته باشد.

 

 

رئیس اداره دامپزشکی تنکابن در ادامه از شهروندان نیز خواست هنگام خرید فرآورده های خام دامی به تاریخ تولید و انقضا، رنگ و بوی محصول و همچنین دمای محیط نگهداری توجه کنند و در صورت مشاهده هرگونه تخلف، مراتب را به سامانه ۱۵۱۲ دامپزشکی گزارش دهند.

 

 

حاتمی در پایان تأکید کرد: اینگونه اقدامات به صورت مستمر ادامه خواهد داشت و هدف ما ارتقای سطح سلامت عمومی و اعتماد مردم به فرآورده های دامی عرضه شده در شهرستان است.

  • گروه خبری : اخبارشهرستان صفحه اصلی,شهرستان تنکابن - عباس آباد ,اخبار اسلایدر,گروه خبری
  • کد خبر : 358036
کلمات کلیدی
admin ادمین مازندران

admin ادمین مازندران

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب
گفتگوی آنلاین

سامانه گفتگوی آنلاین سازمان دامپزشکی کشور