سه شنبه 11 آذر 1404

flag
  • 1404/04/29 - 15:22
  • تعداد بازدید : 25
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
معاون سلامت اداره کل دامپزشکی مازندران

معدوم‌سازی ۴۰ تن نهاده دامی غیرقابل مصرف در مازندران

دکتر عبدالرضا حسین‌زاده، معاون سلامت اداره کل دامپزشکی مازندران، از معدوم‌سازی ۴۰ تن نهاده دامی فاسد و غیرقابل مصرف در یکی از کارخانه‌های تولید خوراک دام استان خبر داد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی مازندران، این اقدام در راستای نظارت مستمر بر کیفیت و سلامت خوراک دام و طیور و پیشگیری از تبعات بهداشتی ناشی از مصرف مواد غذایی نامناسب انجام شده است.

دکتر حسین‌زاده با اشاره به اهمیت تأمین خوراک سالم برای دام و طیور، اظهار داشت: این نهاده‌های دامی به دلیل عدم انطباق با استانداردهای بهداشتی و احتمال آلودگی میکروبی و قارچی، پس از نمونه‌برداری و تأیید آزمایشگاه‌های معتمد، معدوم شدند.

وی افزود: با توجه به حساسیت موضوع سلامت فرآورده‌های دامی و نقش خوراک سالم در زنجیره تولید، هرگونه تخلف در این حوزه با قاطعیت برخورد خواهد شد.

معاون سلامت دامپزشکی مازندران همچنین از افزایش نظارت‌های مستمر بر کارخانه‌های تولید خوراک دام خبر داد و خاطرنشان کرد: بازرسی‌های دوره‌ای و نمونه‌برداری‌های تصادفی از خوراک دام به‌صورت مستمر انجام می‌شود تا از سلامت محصولات اطمینان حاصل شود.

این مقام مسئول از همکاری سایر نهادهای نظارتی و دستگاه‌های قضایی برای برخورد با متخلفان تقدیر کرد و تأکید نمود که حفظ سلامت عمومی و پیشگیری از بیماری‌های دامی از اولویت‌های اصلی دامپزشکی مازندران است.

  • گروه خبری : اخبارشهرستان صفحه اصلی,اخبار اسلایدر,گروه خبری
  • کد خبر : 342895
کلمات کلیدی
admin ادمین مازندران

admin ادمین مازندران

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب
گفتگوی آنلاین

سامانه گفتگوی آنلاین سازمان دامپزشکی کشور