سه شنبه 02 دی 1404

flag
  • 1404/06/24 - 10:31
  • تعداد بازدید : 29
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

واکسیناسیون رایگان هزار و چهارصد راس دام در روستاهای بابل علیه بیماری‌های خطرناک

رئیس اداره دامپزشکی شهرستان بابل از اجرای موفقیت‌آمیز طرح جهادی واکسیناسیون رایگان دام‌های سنگین، سبک و سگ‌های گله در چندین روستای این شهرستان خبر داد و همکاری گسترده دامداران را عامل اصلی پیشگیری از بیماری‌های دامی عنوان کرد.

به گزارش روابط عمومی اداره دامپزشکی شهرستان بابل، دکتر مهدی کریم‌پور، رئیس این اداره، از انجام عملیات واکسیناسیون رایگان و گسترده دام در مناطق مختلف این شهرستان خبر داد.

وی با اشاره به اهمیت همکاری دامداران در پیشگیری از شیوع بیماری‌های دامی، اظهار داشت: سلامت دام‌ها تنها با مشارکت فعال و به‌موقع دامداران محقق می‌شود. واکسیناسیون به‌عنوان اساسی‌ترین راه پیشگیری، نیازمند استقبال و همراهی آنان است که خوشبختانه شاهد این همکاری ارزشمند در سطح شهرستان هستیم.

دکتر کریم‌پور با تقدیر از همراهی دامداران، افزود: این اقدام پیشگیرانه که توسط کارشناسان واحد مبارزه با بیماری‌های دامپزشکی انجام شد، نقش بسزایی در ایجاد ایمنی جمعی و حفظ سلامت جمعیت دامی شهرستان دارد.

وی افزود: در این طرح، مجموعاً بیش از ۱۴۰۰ رأس دام سنگین و سبک و همچنین چند قلاده سگ علیه بیماری‌های خطرناک چون تب برفکی و بروسلوز و هاری در روستاهای قلعه (بخش بندپی شرقی)، فولادکلا و روشن‌آباد (بخش بابل‌کنار) و مومنان‌آباد (فکچال) (بخش بندپی غربی) واکسینه شدند.

دکتر کریم‌پور در پایان خاطرنشان کرد: اداره دامپزشکی شهرستان بابل برنامه‌های منظم واکسیناسیون و پایش بیماری‌ها را در سراسر شهرستان ادامه خواهد داد و بر رایگان بودن این خدمات برای دامداران عزیز تأکید داریم.

  • گروه خبری : گروه های مطالب,اخبارشهرستان صفحه اصلی,شهرستان بابل ,اخبار اسلایدر,گروه خبری
  • کد خبر : 345041
کلمات کلیدی
admin ادمین مازندران

admin ادمین مازندران

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب
گفتگوی آنلاین

سامانه گفتگوی آنلاین سازمان دامپزشکی کشور