یکشنبه 22 شهریور 1405

flag
  • 1405/06/22 - 08:21
  • تعداد بازدید : 5
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

پلمب آشپزخانه متخلف در فریدونکنار پس از کشف ۱۹۸ کیلوگرم گوشت فاسد

رئیس اداره دامپزشکی شهرستان بابلسر، با هشدار به شهروندان درباره خطر مصرف گوشت فاسد اعلام کرد: یک واحد آشپزخانه متخلف در شهرستان فریدونکنار پس از کشف و معدوم‌سازی ۱۹۸ کیلوگرم گوشت گوساله فاسد، با دستور دادستان این شهرستان پلمب شد.

به گزارش روابط عمومی اداره دامپزشکی شهرستان بابلسر،ناصر دستوریان رئیس این اداره در این باره گفت: کارشناسان واحد نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی این اداره ، ۱۹۸ کیلوگرم گوشت گوساله فاسد را در یک واحد آشپزخانه در شهرستان فریدونکنار کشف و معدوم کردند. متخلف به مراجع قضایی معرفی شد و با دستور دادستان شهرستان فریدونکنار، این واحد پلمب گردید.

 

 

وی افزود: سلامت مصرف‌کنندگان اولویت اصلی ماست و با واحدهایی که بهداشت عمومی را به خطر می‌اندازند، برابر قانون برخورد می‌شود.

 

 

رئیس اداره دامپزشکی شهرستان بابلسر در ادامه با هشدار به شهروندان تصریح کرد: از خرید و مصرف گوشت و فرآورده‌های خام دامی بدون مهر و مجوز دامپزشکی، نگهداری‌شده در شرایط غیربهداشتی یا خارج از زنجیره سرد خودداری کنند. گوشت فاسد می‌تواند عامل انتقال بیماری‌های خطرناک باشد؛ در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی، موضوع را به اداره دامپزشکی اطلاع دهند تا برخورد قانونی انجام شود.

  • گروه خبری : گروه های مطالب,اخبارشهرستان صفحه اصلی,شهرستان بابلسر - فریدونکنار,اخبار اسلایدر,گروه خبری
  • کد خبر : 358744
کلمات کلیدی
admin ادمین مازندران

admin ادمین مازندران

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب
گفتگوی آنلاین

سامانه گفتگوی آنلاین سازمان دامپزشکی کشور