شنبه 24 خرداد 1404

flag
لیست اخبار صفحه :100
بیماری تب 3 روزه گاوی قابل درمان است
مدیر کل دامپزشکی استان مازندران:

بیماری تب 3 روزه گاوی قابل درمان است

دکتر سید حسین رضوانی در گفتگویی اظهار کرد، بیماری تب 3 روزه در گاو یک بیماری ویروسی نادر بوده که مشترک بین انسان و حیوان نیست و به راحتی به درمان پاسخ می دهد.

اجرای فازدوم برنامه بررسی و مراقبت بیماری های اولویت دار ماهیان دریایی كشور در مازندران

اجرای فازدوم برنامه بررسی و مراقبت بیماری های اولویت دار ماهیان دریایی كشور در مازندران

مدیر کل دامپزشکی مازندران اظهار داشت ، فازدوم برنامه بررسی و مراقبت بیماری های اولویت دار ماهیان دریایی کشور درسطح مراکز تکثیر و بازسازی ذخایر ماهیان دریایی همچنین مراکز پرورش ماهیان قفس فعال استان با موفقیت اجراء شد.

پیگیری تاسیس کشتارگاه صنعتی دام در شرق مازندران توسط نماینده منتخب مردم در مجلس شورای اسلامی

پیگیری تاسیس کشتارگاه صنعتی دام در شرق مازندران توسط نماینده منتخب مردم در مجلس شورای اسلامی

شریعتی نماینده منتخب مردم شهرستانهای نکاء ، بهشهر و گلوگاه در مجلس شورای اسلامی با حضور در محل اداره کل دامپزشکی استان مازندران با مدیر کل دامپزشکی استان دیدار و در خصوص تاسیس کشتارگاه صنعتی دام در منطقه گفتگوکرد.

تهیه و توزیع بیش از  3 هزار لیتر سم و مواد ضد عفونی کننده برای جلوگیری از انتشار بیماری تب خونریزی دهنده کنگو در مازندران

تهیه و توزیع بیش از 3 هزار لیتر سم و مواد ضد عفونی کننده برای جلوگیری از انتشار بیماری تب خونریزی دهنده کنگو در مازندران

مدیر کل دامپزشکی مازندران از توزیع رایگان 3 هزار لیتر سم و مواد ضد عفونی کننده در جمع دامداران مازنی برای جلوگیری از بروز بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو خبر داد.

تنظیمات قالب
گفتگوی آنلاین

سامانه گفتگوی آنلاین سازمان دامپزشکی کشور